+31 (0)40 7600055
Neem contact op
Bouwkunde

Laat ons weten hoe we je kunnen helpen

 

Onze ingenieurs zijn vaardig in ontwerp, realisatie en productie in industrieën zoals automotive, lucht- en ruimtevaart, bouw, voedingsmiddelen en dranken, installatietechniek, industriële automatisering en meer.

We hebben een pool met technische professionals die graag hun vleugels uitslaan. Wie heb je nodig en wat heb je ze te bieden? We helpen je graag aan een goede match. Behalve een persoonlijk en goed georganiseerd wervingsproces, biedt EPSN Workforce ook maatwerk in relocation van vakmensen. Met veel plezier zorgen wij voor een vlotte verhuizing en onboarding van je nieuwe medewerkers. Laat ons weten hoe we je het beste kunnen helpen. Dan stellen we ons servicepakket precies samen naar jouw behoeften en wensen.

Een verhaal dat we graag delen


Een Chinese klant van het EPSN Office in het Verenigd Koninkrijk vroeg om een Europese automotive-engineer voor hun fabriek in China. We hebben de geschikte kandidaat gevonden en hem met zijn Ierse familie naar Beijing helpen verhuizen. Anderhalf jaar later plaatste het Chinese bedrijf hem over naar Duitsland om te helpen met de opening van een nieuwe fabriek bij Neurenberg.

Met de eerste relocation hadden we al volledig aan onze contractuele verplichtingen voldaan. Toch hebben we deze ingenieur en zijn gezin opnieuw met veel plezier geholpen. Deze keer met een soepele overgang van China naar Duitsland.

Upload your CV