+31 (0)40 7600055
Neem contact op
Medisch & gezondheidszorg

Laat ons weten wie je zoekt

 

We hebben een goed gevulde pool  met getalenteerde internationale zorgprofessionals. Zij werken voor algemene en particuliere ziekenhuizen, verpleeg- en verzorgingshuizen, in de thuiszorg en de medische hulpmiddelenbranche. We vertegenwoordigen gemotiveerde zorgmedewerkers, verpleegkundigen, operatie-assistenten, artsen, medisch specialisten en ondersteunend personeel. Laat ons weten wie je zoekt.

Bij EPSN Workforce zorgen wij ervoor dat deze professionals goed voorbereid bij je aan de slag gaan. We organiseren relocations op maat en zorgen er persoonlijk voor dat de internationale overstap soepel verloopt, inclusief de professionele registratie, het behalen van de vereiste taalexamens via onze EPSN Academy en de complete onboarding. Voor jou en je nieuwe medewerker dus geen geen logistieke en administratieve rompslomp. Laat ons weten hoe we je het beste kunnen helpen. Dan stellen we ons servicepakket precies samen naar jouw behoeften en wensen.

Een verhaal dat we graag delen

 

 

Een van onze Belgische klanten maakt voor de werving en relocation van nieuwe medewerkers gebruik van ons complete aanbod. Deze klant is op zoek naar dermatologen, tandartsen en verzorgenden en verpleegkundigen voor verzorgingshuizen. Deze klant wil gegarandeerd 100% voorbereide en geregistreerde professionals die onmiddellijk aan de slag kunnen. Wij organiseren de wervingscampagne, testweek, professionele registratie, naleving van de taaleisen en volledige onboarding.

In dit geval betekent volledige onboarding het regelen van de vlucht, ophalen van de luchthaven,  boeken van een hotel of B & B voor de eerste week, waarin we een keuze aanbieden uit drie appartementen voor de tijd van het contract. We regelen de gemeentelijke registratie, (zorg) verzekering, een bankrekening en een lening voor de eerste drie maanden. We regelen zelfs een startpakket voor hun nieuwe huis met een matras en allerlei handige huishoudelijke spullen.

Upload your CV