+31 (0)40 7600055
Neem contact op
Technisch & Constructie

We passen ons servicepakket voor relocation graag aan naar jouw behoeften.

 

Dit is de pool van professionals die heel graag letterlijk de handen uit de mouwen steken. Ingenieurs, automonteurs, bouwvakkers, metselaars, vloerleggers, lassers, elektriciens en andere technische en constructieprofessionals die bouwen aan onze wereld. Welke slimme koppen en handen heb je nodig voor je projecten? Onze career consultants organiseren met veel plezier de beste match.

Behalve een persoonlijk en goed georganiseerd wervingsproces, biedt EPSN Workforce ook maatwerk in relocation van vakmensen. We zijn goed in het organiseren van een vlotte verhuizing en onboarding van je nieuwe medewerkers. Laat ons weten hoe we je het beste kunnen helpen. Dan stellen we ons servicepakket precies samen naar jouw behoeften en wensen.

Een verhaal dat we graag delen

 

Voor de grootste producent van elektrische auto's ter wereld zorgen wij voor Rectification Specialists. Zij krijgen een beperkt contract voor de duur van een jaar. De afspraak is dat we ze daarna overplaatsen naar en ander bedrijf. Maar afgelopen jaar vroeg dit bedrijf ons of ze deze specialisten konden overnemen en bood hen contracten voor bepaalde tijd aan omdat ze hen niet wilde verliezen.

Upload your CV